Om oss

Heltäckande säkerhetslösningar

Sedan 2004 har 7H Bevakning erbjudit kvalificerade larm- och bevakningstjänster för företag, privatpersoner och föreningar i Boråsområdet. Genom att fokusera på lösningar som är anpassade till den enskilda individens behov har vi skapat ett lyckat koncept som har lett till en stark position på marknaden och många nöjda kunder.

Vårt mål är att bidra med avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet för att skapa trygghet och förebygga skador för våra kunder. På lång sikt vill vi tillsammans med branschorganisationer även förbättra säkerheten i ett samhälle där riskerna ständigt förändras – något som ställer höga krav på vårt förebyggande säkerhetsarbete.

Med oss på 7H Bevakning får du trygghet i vardagen genom kompetens, kvalitet och teknik samt personlig service med dig som kund i fokus. Alla våra väktare är utbildade enligt myndighetskrav och har de kvalifikationer som krävs för respektive uppdrag. Verksamheten utvärderas ständigt för att säkerställa att både medarbetare och kunder upplever bättre kvalitet och service jämfört med våra konkurrenter.

Vad händer när larmet går?

Vid en larmutryckning dirigerar en larmoperatör omgående den närmaste bilen till objektet. Väl på plats kontrollerar våra utryckningsväktare vad som orsakade larmet och genomsöker lokalerna. Väktarna har ständig kontakt med larmcentralen och kan snabbt tillkalla polis, brandkår eller ambulans om det skulle behövas. Eventuella skador åtgärdas direkt då våra bilar har utrustning för att reparera t.ex.  trasiga fönster eller skador från inbrott.

Innan installation av ditt larm tar vi tillsammans med dig som kund fram åtgärdsinstruktioner och planskiss av lokalerna. Detta för att vi ska kunna utföra uppdraget på bästa sätt.

Välkommen att kontakta oss på 7H Bevakning!