Start  |  Bevakningstjänster  |  Hemlarm  |  Företagslarm  |  Om företaget  |  Kontakt  |  Sajtkarta  
hemlarm

Om 7HBevakning

Vår verksamhet handlar om säkerhet. Genom att fokusera på lösningar som är anpassade till den enskilda kundens behov har vi lyckats skapa en stadig tillväxt och lönsamhet på marknaden. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar 7HBevakning hela tiden säkerheten i ett samhälle där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det förebyggande säkerhetsarbetet.

Heltäckande säkerhetslösningar

Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador. Våra väktare är utbildade enligt myndighetskrav och har de kvalifikationer som krävs för respektive uppdrag. Vi erbjuder personella bevakningstjänster, larmcentralstjänster. Det finns idag många som kan erbjuda säkerhetslösningar, men vårt mål är att ger Er en trygghet i vardagen genom kompetens, kvalitet, teknik och flexibilitet samt personlig service med kunden i fokus.

7HBevakning arbetar lokalt

Inga uppdrag är för små eller för stora för oss. Här kan ni se en lista på några av våra kunder som vi har hjälpt genom åren med larm och bevakningstjänster.

Lidel, Statoil, Ica Maxi i Borås, Fossil Scandinavia AB, Primär Fastighetsförvaltning AB, Kanico, Riksbyggen, G45, Nokas, Falck och Smålands Larmcentral.

 


Armbågavägen 10
506 30 BORÅS
Kontor: 033 - 23 77 77
Faxnr: 033 - 41 89 90
E-post
info@7hbevakning.se
Larmcentral dygnet runt
020 - 90 00 90
033 - 23 77 78 eller 033 - 13 47 47